Забезпечення житлом дітей-сиріт

До голови обласної ради Анатолія Урбанського звернулися представники суспільного об’єднання «Альянс із захисту прав дітей» з проханням допомогти вирішити проблему забезпечення житловими приміщеннями дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків також осіб з їх числа.

Без даху над головою залишилося понад 2 тисяч дітей-сиріт віком від 16 років з різних життєвих обставин які перебувають на квартирному обліку та чекають житло вже велику кількість часу.

«Ми сподіваємось на підтримку Анатолія Урбанського та дякуємо, за те що він стурбований даним питанням», – розповіла координатор суспільного об’єднання Аліна Тирновенко.

«Проблема забезпечення дітей даної категорії житлом є однією з найголовніших та хворобливих на даний момент. Це питання завжди було актуальним і таким залишається зараз. Буде проведено інвентаризація будівель,будинків,квартир, які належать обласній раді по всій Одещині. Дане питання вже зрушено з мертвої точки та буде вирішено спільними зусиллями в декілька етапів», – впевнений Анатолій Урбанський.3