В Центральному апараті Національної поліції служить подільниця криворізького сепаратиста Барткова – офіцер-мафіозі Ружена Леміш

c9b82db32c7819457513844001c8368d_L

В Центральному апараті Національної поліції служить офіцер Ружена Леміш, яка, будучи слідчою МВС в Кривому Розі, відібрала бізнес та майно (сім квартир) у криворізького бізнесмена німецького походження Володимира Фролова.

Про це повідомили правозахисники з Кривого Рогу Сергій Федько — голова Дніпропетровської обласної організації «Громадянська мережа ОПОРА», Анатолій Руденко — голова правозахисного об’єднання «Наша Правда», Людмила Фролова — правозахисник та журналіст-розслідувач видання «Наша версія» Сергій Новіков.

https://www.youtube.com/watch?v=VFsqcO9dQso

«Леміш вимагала у Фролова віддати їй майно і бізнес в обмін на закриття сфабрикованої проти нього кримінальної справи. Коли значну частину свого майна Фролов передав Леміш, його двічі намагалися отруїти. Друга спроба стала для бізнесмена фатальною.

Особисто Леміш не дозволила медикам провести розтин тіла Фролова!!!

«Потім родичів бізнесмена Фролова було ошукано Руженою Леміш на 60 тисяч грн. за ніби-то лікування у Києві від раку», — каже голова правозахисного об’єднання «Наша Правда» Анатолій Руденко.

Самого Анатолія Руденка 9 грудня було по-звірячому побито арматурою. Криворізька поліція кваліфікували цей акт як «удари кулаками».За словами голови Дніпропетровської обласної організації «Громадянська мережа ОПОРА» Сергія Федька, побиття організували бандити, пов’язані з родиною Вілкулів, та полковник МВС Фіщенко, що причетний до репресивних дій проти Євромайдану в Дніпрі.

Криворізькі правозахисники і журналісти також повідомили, що в Кривому Розі проходять оздоровлення охоронці донецької сепаратистської організації «Барс», яка фінансується групою «Евраз» російського олігарха Абрамовіча.

Охоронці «Барсу», за словами Анатолія Руденка, регулярно їздять на заробітки до терористичних псевдореспублік «днр» та «лнр».

Напряму до «Барсу» причетний такий-собі громадянин Бартков, який, за словами правозахисників, допомагав Ружені Леміш відбирати бізнес Володимира Фролова.

http://ukrpohliad.org/news/kryvorizka-mafiya-vidzhaly-majno-otruyily-nasmert-vlasnyka-i-styagnuly-groshi-za-likuvannya-vid-otruyennya.html